Nytt inköp

Oops! Här kom jag och sa att jag skulle försöka uppdatera medans Alva fokuserade på skolan men hon var såpass grym och lyckades slänga in inlägg medans jag inte skrev något alls. Ajjabajja Ebba! Ber om ursäkt för den, men nu är de flesta proven avklarade så denna helgen kan jag faktiskt lova bra uppdatering. 

Efter skolan idag tog jag och mamma en sväng in till Hööks, köpte lite grejer där men tyvärr kan jag inte berätta riktigt än vad det är, sug på den karamellen ett tag ni.. ;) Sedan kollade jag även på lite grejer jag kan önska mig i julklapp och gah, det finns ju så sjukt mycket snygga grejer!
Sedan tog vi en snabb sväng in till Ekohallen, på hästavdelningen hittade jag inget speciellt mer än en jacka som jag inte lyckades fånga på bild. Tittade också på ett sjukt snyggt fleecetäke & schabrak, yummie.. Men tyvärr har jag redan spenderat alla pengarna på en konsertbiljett istället, oops. Slutade med att jag köpte ett par lite tjockare ridstrumpor, ett par stickade som blir perfekta nu i vinter när det börjar bli kallt!
 
Menmen, nu ska jag sätta mig direkt med lite nya inlägg. Håll utkik! / Ebba
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0