Tävlingsresultat 24/11

Klubbhoppning idag igen, jag & Northon passade på att hoppa 70 & LD precis som förra gången.
 
70cm - 0 fel
Hur vi nollade har jag faktiskt ingen aning om för känslan var bara blä. Det kändes som att rida i seg kola, så segt gick det. Dock lyckades vi ta oss över alla hinder & bommarna låg kvar. Vägarna tycker jag ändå blev helt okej, men det är fortfarande något som kan förbättras.
Dessutom var dagens tävling inne och jag tror att inomhus tävlingar passar både mig, men också Northon bäst. Här blir det inga hopp där han halvt stannar innan, åtminstone inte alls lika kraftigt som förra gången.
 
Men aja, definitvt ingen superrunda! En av de sämsta jag ridit, usch.
 
LD/80cm - 8 fel
Framhoppningen till denna klassen gick hur.bra.som.helst. Seriöst, sjukligt vilken grym ponny jag sitter på! Stannade en gång på oxern, men det var helt mitt fel då jag inte hade honom tillräckligt framme och vägen till hindret blev inte alls bra, alla andra språng, vilket inte alls var många men i alla fall, blev sjukt fina. Han var riktigt alert & framme, svarade superbra för skänkeln och omg, jag lovar ni skulle sett honom. Perfekt avstamp, mjukt & runt språng, alltså allt var perfekt. Satt på en ren dröm häst!
 
Inne på banan försvann dock den känslan.. Fattade galopp mot första hindret och han var lika fin som innan, men helt plötsligt vägrar han. Han kom fint mot hindret men pang, så stannar han. Ska jag vara helt ärlig så var det nog bara fjant från hans del, för jag tycker det andra funkade bra.. Kom mot det igen och då hoppade han, men passade också på att dra med sig alla bommar ner.. Sådan otur men så går det när han inte lyfter på fossingarna! ;) Resten av banan flöt på, fortfarande segt men inte lika mycket som innan.
 
Nej, usch. Denna tävlingsdag vill jag bara dra ett sträck över! Försöker istället tänka på framhoppningen till LD, för då visade han verkligen, jisses vad han kan om han vill.
Världens bästa ponny. ♥ / Ebba
Skulle precis ta upp kameran och visa pappa hur man filmade men då kom det istället upp en stor ruta som sa "Inget kort". Ughh, SJÄLVKLART glömde jag minneskortet hemma. Ibland blir jag bra trött på mig själv, menmen. Han filmade med sin telefon istället så om jag hittar något användbart material kommer det upp här senare. :) Hanna fotade också litegrann som hon skulle skicka så det kommer också så småningom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0